Sri Lanka resorts

Tijdens een Sri Lanka rondreis overnacht je in verschillende accommodaties. Hierbij kan je meestal kiezen uit Sri Lanka resorts of hotels. De Sri Lanka resorts zijn een toppunt van luxe en laten je extra genieten van dit prachtige land. Je wordt hier overrompelt in ongekende luxe en dit tegen betaalbare prijzen. De resorts zijn goedkoper dan we in Europa gewend zijn. Dit maakt het extra leuk om gewoon een keertje uit te pakken tijdens een vakantie in het buitenland. Er zijn verschillende prachtige resorts op diverse plekken in het land. Je kan tijdens je rondreis in plaats van authentieke hotels kiezen voor een verblijf op een resort.

Sri Lanka resorts tussen de theeplantages

Een unieke bezienswaardigheid tijdens een bezoek aan Sri Lanka zijn natuurlijk de theeplantage. Maar wat dacht je van een prachtige resort met uitzicht over de theeplantages? De kans dat je verliefd wordt op zo’n resort is groot. Vanuit je hotelkamer heb je uitzicht over de tropische jungle van Sri Lanka en de rijstvelden met theeplantages. Vanuit je eigen raam kan je de lokale bevolking aan het werk zien gaan. Het is een unieke ervaring om zo midden in de natuur in een prachtig resort te verblijven. Een aantal resorts hebben zelfs wellness faciliteiten om het extra naar je zin te maken.

Strand in Sri Lanka

Reisaanbieders rondreis Sri Lanka

Boek je rondreis bij een van de door ons aanbevolen reisaanbieders.

Overzicht resorts Sri Lanka

 • Coco Royal Beach Resort

  Coco Royal Beach Resort

  9-daagse Zonvakantie naar Coco Royal Beach Resort in West Sri Lanka

  981.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • Taj Bentota Resort & Spa

  Taj Bentota Resort & Spa

  9-daagse Zonvakantie naar Taj Bentota Resort & Spa in Zuid Sri Lanka

  1,230.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • The Fortress Resort

  The Fortress Resort

  9-daagse Zonvakantie naar The Fortress Resort in Zuid Sri Lanka

  1,519.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder

Hotels in Sri Lanka

Tijdens een rondreis Sri Lanka kan je een bezoek brengen aan bijzondere hotels. De meeste hotels bieden veel luxe tegen een relatief klein bedrag. Het maakt je rondreis extra bijzonder om eens in een lokaal hotel te verblijven. Bijvoorbeeld in een guest house waarbij je letterlijk bij de lokale bevolking verblijft. Je ervaart hier zelf de gastvrijheid van de lokale bevolking. In dit soort kleinschalige hotels wordt elke avond ook nog eens heerlijk gekookt. Het avondeten wordt ter plaatsen bereid en de heerlijke geuren lokken je naar het restaurant. Je kan hier genieten van de heerlijkste lokale specialiteiten. Soms gaat het zelfs om familierecepten waar je zintuigen mee kan prikkelen. 

In een aantal Sri Lanka hotels wordt je nog steeds verwend met een prachtig uitzicht. Je kan hier heerlijk van genieten als je de dag begint. Met een lokaal ontbijt begin je de dag in ieder geval uitstekend. Verblijf bijvoorbeeld in een chique hotel of in je eigen jungle. De hotels liggen meestal op bijzondere locaties en centraal van de bekende bezienswaardigheden. De privé chauffeur spreekt hier ook met je af om je op te halen en naar je bestemming te brengen. Er zijn meerdere mogelijkheden om luxe te verblijven op het prachtige Sri Lanka. Bij een rondreis Sri Lanka zijn de hotels vaak bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus zelf niet meer naar een hotel op zoek te gaan. Bij een aantal hotels is het ook mogelijk om een excursie bij te boeken. Meestal is het wel voordeliger om met je eigen privé chauffeur op pad te gaan. Maar als je een gids nodig hebt kan je deze meestal regelen via je eigen hotel.

Sri Lanka resorts aan het stranden

In het zuiden heb je de mooiste stranden van het land. Je kan hier heerlijk genieten van een prachtig resort met een eigen stukje privé strand. Vanuit je hotelkamer kan je rechtstreeks het strand opwandelen. Vlakbij deze resorts ligt het Yala en Bundala Nationale Park. Het is prachtig om een verblijf in een luxe resort te combineren met een bezoek aan de nationale parken. Uiteraard vindt je hier ook wellness faciliteiten en hebben de meeste strand resorts ook nog een eigen zwembad. Rond het zwembad wuiven de palmbomen je toe terwijl je geniet van de natuur.

Prachtige vergezichten vanuit je hotelkamer 

De luxe Sri Lanka resorts beschikken over prachtige vergezichten en dit allemaal vanuit je eigen hotelkamer. Je kan hier genieten van een prachtig uitzicht over de theeplantages, strand of nationale parken. De resorts liggen soms midden in de jungle verscholen en zijn een oase van rust. Als je een verblijf met privé chauffeur boekt maakt het niets uit waar je verblijft. De chauffeur kan je eenvoudig naar de bewoonde wereld brengen en tussentijds geniet je van het prachtige uitzicht. Het is absoluut genieten als je in zo’n mooi resort op Sri Lanka verblijft. Daarbij betaal je slechts een fractie voor je verblijf in verhouding tot de Europese resorts. Dit maakt rondreizen door Sri Lanka ook extra aantrekkelijk.

 Rondreis met Sri Lanka resorts boeken 

Bij een individuele rondreis zijn de hotels etc. allemaal al voor je geregeld. Toch is het bij de meeste reisorganisaties mogelijk om je kamer te upgraden. In plaats van een standaard Sri Lanka hotel krijg je nu een verblijf in een luxe resort. Je moet er meestal wel een aardig bedrag voor bijbetalen, maar het geeft je wel een uniek beeld van de luxe in het land. Als je geen upgrade uitvoert verblijf je tijdens je rondreis altijd wel een keer op een bijzondere locatie. Vooral op het einde willen reisorganisaties je weleens verwennen met een mooi resort aan het strand.