Sri Lanka resorts

Tijdens een Sri Lanka rondreis overnacht je in verschillende accommodaties. Hierbij kan je meestal kiezen uit Sri Lanka resorts of hotels. De Sri Lanka resorts zijn een toppunt van luxe en laten je extra genieten van dit prachtige land. Je wordt hier overrompelt in ongekende luxe en dit tegen betaalbare prijzen. De resorts zijn goedkoper dan we in Europa gewend zijn. Dit maakt het extra leuk om gewoon een keertje uit te pakken tijdens een vakantie in het buitenland. Er zijn verschillende prachtige resorts op diverse plekken in het land. Je kan tijdens je rondreis in plaats van authentieke hotels kiezen voor een verblijf op een resort.

Sri Lanka resorts tussen de theeplantages

Een unieke bezienswaardigheid tijdens een bezoek aan Sri Lanka zijn natuurlijk de theeplantage. Maar wat dacht je van een prachtige resort met uitzicht over de theeplantages? De kans dat je verliefd wordt op zo’n resort is groot. Vanuit je hotelkamer heb je uitzicht over de tropische jungle van Sri Lanka en de rijstvelden met theeplantages. Vanuit je eigen raam kan je de lokale bevolking aan het werk zien gaan. Het is een unieke ervaring om zo midden in de natuur in een prachtig resort te verblijven. Een aantal resorts hebben zelfs wellness faciliteiten om het extra naar je zin te maken.

Strand in Sri Lanka

Reisaanbieders rondreis Sri Lanka

Boek je rondreis bij een van de door ons aanbevolen reisaanbieders.

Overzicht resorts Sri Lanka

 • Amethyst Resort Passikudah

  Amethyst Resort Passikudah

  Een vriendelijk middenklasse resort gelegen aan het prachtige witgouden zandstrand van Passikudah. Een verblijf hier betekent rust, culinair genieten en zon!

  78.00 Aanbieder: TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni)
  Bekijk reis bij aanbieder
 • Anantara Kalutara Resort

  Anantara Kalutara Resort

  Op slechts een uur van de hoofdstad vindt u dit heerlijke resort, gelegen aan een mooi stuk strand en omringd door rust.

  118.00 Aanbieder: TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni)
  Bekijk reis bij aanbieder
 • Anantara Peace Haven Tangalle Resort

  Anantara Peace Haven Tangalle Resort

  Ietwat verborgen, op een uniek en afgelegen plekje aan de zuidkust van Sri Lanka vindt u dit luxueuze topresort. U vindt er rust, ruimte en prachtige natuur, maar ook genoeg activiteiten indien gewenst.

  140.00 Aanbieder: TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni)
  Bekijk reis bij aanbieder
 • AVANI Bentota Resort & Spa

  AVANI Bentota Resort & Spa

  Koloniale charme aan het strand. AVANI Bentota Resort & Spa is een heerlijk plekje om de rust, en natuurlijk de zon, op te zoeken.

  47.00 Aanbieder: TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni)
  Bekijk reis bij aanbieder
 • Avani Kalutara Resort

  Avani Kalutara Resort

  9-daagse Zonvakantie naar Avani Kalutara Resort in West Sri Lanka

  949.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • Coco Royal Beach Resort

  Coco Royal Beach Resort

  9-daagse Zonvakantie naar Coco Royal Beach Resort in West Sri Lanka

  899.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder

Hotels in Sri Lanka

Tijdens een rondreis Sri Lanka kan je een bezoek brengen aan bijzondere hotels. De meeste hotels bieden veel luxe tegen een relatief klein bedrag. Het maakt je rondreis extra bijzonder om eens in een lokaal hotel te verblijven. Bijvoorbeeld in een guest house waarbij je letterlijk bij de lokale bevolking verblijft. Je ervaart hier zelf de gastvrijheid van de lokale bevolking. In dit soort kleinschalige hotels wordt elke avond ook nog eens heerlijk gekookt. Het avondeten wordt ter plaatsen bereid en de heerlijke geuren lokken je naar het restaurant. Je kan hier genieten van de heerlijkste lokale specialiteiten. Soms gaat het zelfs om familierecepten waar je zintuigen mee kan prikkelen. 

In een aantal Sri Lanka hotels wordt je nog steeds verwend met een prachtig uitzicht. Je kan hier heerlijk van genieten als je de dag begint. Met een lokaal ontbijt begin je de dag in ieder geval uitstekend. Verblijf bijvoorbeeld in een chique hotel of in je eigen jungle. De hotels liggen meestal op bijzondere locaties en centraal van de bekende bezienswaardigheden. De privé chauffeur spreekt hier ook met je af om je op te halen en naar je bestemming te brengen. Er zijn meerdere mogelijkheden om luxe te verblijven op het prachtige Sri Lanka. Bij een rondreis Sri Lanka zijn de hotels vaak bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus zelf niet meer naar een hotel op zoek te gaan. Bij een aantal hotels is het ook mogelijk om een excursie bij te boeken. Meestal is het wel voordeliger om met je eigen privé chauffeur op pad te gaan. Maar als je een gids nodig hebt kan je deze meestal regelen via je eigen hotel.