Groepsrondreis Sri Lanka

Reizen in een groep in Sri Lanka

Droom je van een volledig verzorgde rondreis door Sri Lanka? Een groepsrondreis Sri Lanka is de perfecte manier om het land te gaan ontdekken. Je komt langs prachtige hoogtepunten die het land de moeite waard maakt om te bezoeken. Er zijn verschillende soorten rondreizen waar je uit kan kiezen. Hierbij wordt je begeleid door een ervaren gids die alles voor je regelt op locatie. De excursies, hotels en het vervoer is allemaal geregeld voor je groepsrondreis Sri Lanka. Het enige wat je nog hoeft te doen is in het vliegtuig te stappen en te beginnen met genieten. Dit doe je natuurlijk samen met een gezellige groep die net als jijzelf dit prachtige land in Azië wil ontdekken.

 

Touristen in Sri Lanka nationaal park

Reisaanbieders rondreis Sri Lanka

Boek je rondreis bij een van de door ons aanbevolen reisaanbieders.

Rondreis 15 dagen

Rondreis 21 dagen

Rondreis 4 weken

Rondreis Sri Lanka boeken

  • Best of Sri Lanka

    Discover Authentic Sri Lanka

    Deze geweldige rondreis door Sri Lanka maakt de naam 'Authentic' in alle opzichten waar. De hoogtepunten van authentiek Sri Lanka vormen de belangrijkste ingrediënten. Het tempo is ontspannen en er is veel tijd voor eigen initiatief of luieren ingepland. Er staan in de reisbeschrijving een aantal optionele excursies genoemd, die u naar wens kunt bijboeken, zodat u zelf optimaal ...

    2,999.00 Aanbieder: TenzingTravel.nl
    Bekijk reis bij aanbieder

Groepsrondreis Sri Lanka door klassiek Sri Lanka 

Er zijn verschillende themareizen waar je uit kan kiezen bij een groepsrondreis Sri Lanka. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor klassiek Sri Lanka. Hierbij kom je langs eeuwenoude tempels en gebruiken in het land. Culturele tradities zijn nog steeds zichtbaar in het land. Net als het koloniale verleden van het land. Sri Lanka was ooit in handen van de VOC en dit is nog steeds terug te zien. In verschillende steden kan je onder begeleiding van een gids op zoek gaan naar het verleden van klassiek Sri Lanka. Het land heeft een rijk koloniaal verleden en dit kan je met eigen ogen zien tijdens een groepsreis Sri Lanka.

Ontdek de prachtige natuur van Sri Lanka

 De natuur van Sri Lanka is voor veel toeristen een prachtige verrassing. Het binnenland is prachtig groen met theeplantages en ruige bergen. Maar er zijn ook verschillende nationale parken te vinden. Ontdek de wilde olifanten die over de steppes lopen of maak een wandeling door de jungle onder begeleiding van een gids. Beklim de leeuwenrots en geniet van een prachtig uitzicht. Of ga op safari tussen de jachtluipaarden en ontdek grote groepen wilde dieren. De prachtige natuur heeft zoveel te bieden dat je er zelfs een speciale groepsreis Sri Lanka naartoe kan maken. Deze groepsreizen staan enkel in het teken van de natuur en je gaat hierbij op safari naar de wilde dieren. Een unieke ervaring om in het echt mee te maken en om heel dichtbij de wilde dieren te komen.

Sluit de groepsreis Sri Lanka af met een strandvakantie

Een groepsreis Sri Lanka is prachtig, maar kan ook vermoeiend zijn. Elke dag ben je op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden en krijg je unieke indrukken van het land. De groepsreis kan eventueel afgesloten worden met een aangename strandvakantie. Je komt hier heerlijk tot rust aan de prachtige witte stranden en helderblauwe Indische oceaan. Neem hier gerust een duik in terwijl je met anderen de reis nabespreekt. Ga je liever alleen genieten van je laatste dagen op Sri Lanka? Dit is geen enkel probleem als je de vakantie eindigt met een heerlijke strandvakantie. Je kan hier heerlijk nog even nagenieten en in je eentje de omgeving ontdekken. Het is de perfecte manier om je groepsreis Sri Lanka af te sluiten en even bij te komen van de rondreis.